Vloerkleden

Sorteer op :

vloerkleden karpetten tapijten deurmatten schapenvachten

 • Beige vloerkleden
  Vanaf 35,-

  Beige kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Beige is de meest rustgevende kleur voor het oog. Het wordt vaak gebruikt in huis maar ook in kleding. De varianten zijn licht bruin of kaki, het laatste kent een opmars dat meer in fashion wordt gebruikt maar in het interieur is dit ook zeker gerechtvaardigd. Deze tertiale kleur kent veel nuances, enkele bekende hiervan zijn zandkleur, peru en ecru.

  Vloerkleden beige 
 • Vanaf 35,-

  Blauwe kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Blauw in huis halen kent voor een ieder verschillende associatie. Voor de 1 is het een koude premaire kleur terwijl een ander meer denkt aan 'correct' als politie en adel (blauw bloed). De hoogte van de intensiteit is bepalend voor de beleving van het blauwe vloerkleed. Een wat zachtere tint tegenover een felle maakt ook hier een groot verschil.

  Vloerkleden blauw
 • Vanaf 35,-

  Bruine kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Bruin is een veel voorkomende kleur in de natuur. Denk aan hout of grondkleur, de stemming brengt dan ook iets met geborgenheid met zich mee. Verwerkt in een tapijt geeft het ook iets gezelligs en sfeervols, een assosiatie is bijvoorbeeld een 'bruin cafe'. Is er in jouw woonruimte gekozen voor houten meubels, dan heeft het bruine vloerkleed vaak een passende werking. Een merk dat dicht bij de natuur staat door hier de materialen uit te halen is Be Pure Home.

  Vloerkleden bruin 
 • Vanaf 35,-

  Gele kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Geel, de rijkelijk vrolijke kleur. Het is alsof je het zonnetje in huis haalt. Deze primaire kleur komt vaak voor in bloemen, het staat dan ook voor positieve dingen als gezondheid. Ook op de vloer is het gele karpet een vrolijke bedoeling. Is jouw gezin net zo? Meer overeenkomsten zijn vaak overbodig. Helemaal om? Kijk eens bij Calvin Klein, hier komt perfectie tot haar recht.

  Vloerkleden geel 
 • Vanaf 35,-

  Grijze kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Grijs is met uitstek bedoeld om op de achtergrond te blijven. Met mooie meubilair waar je de aandacht op wilt laten vallen zijn felle kleur tinten op het tapijt niet doeltreffend. Bij deze kleur denkt men vaak aan oud, wijs en misschien een beetje saai. Het is opzich geen positieve kleur vandaar dat het niet gevoelsmatig op de voorgrond aanwezig wilt zijn. Perfect daar in tegen om op de vloer te hebben.

  Vloerkleden grijs
 • Vanaf 35,-

  Groene kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Groen staat voor fris, nieuw leven, en gaat goed samen met hoop en vrede. Ook de term duurzaamheid komt op bij het grote publiek, niet erg onaangenaam om te bedenken dat jouw gezin ook voor een lange tijd de gunstigheid mag beleven. Is het niet per direct de kleurgeving waar je aan dacht om in je vloerkleed te hebben? Weliswaar om het te overwegen.

  Vloerkleden groen 
 • Vanaf 49,-

  meerkleurige kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Meerdere kleuren zijn sterker in elk opzicht. Als enkelvoudig niet jouw ding is, en je bent van alle markten thuis, dan bind je jezelf vast niet snel aan effenheid. Laat zien wie je bent, een beetje gek of meer wispelturig. De mogelijkheden staan allemaal open en klaar om te worden besteld. Voor een bloempatroon in multicolor, kijk dan eens bij het merk Blue Bell Gray.

  Vloerkleden meerkleurig 
 • Vanaf 35,-

  Oranje kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Oranje, het doet direct denken aan ons koningshuis. Van adel, rijk en goed voor elkaar, het zijn enkele voorbeelden waarmee deze warme kleur wordt omschreven. Ook in de sport komen we het vaak tegen. Kan jij je helemaal vinden in een oranje vloerkleed? Het heeft weldegelijk iets vaderlands en huiselijk dat het met zich meebrengt.

  Vloerkleden oranje 
 • Vanaf 65,-

  Paarse kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Paars ligt tussen 2 andere kleuren in, deze zijn violet en magenta. Voor de vroegere Romeinen was paars een zichtbare afscheiding tussen het normale volk en de beter bedeelde. Nog altijd wordt er hier een link gelegd naar rijkdom. Met een paars vloerkleed kan je dan ook zeker zijn dat deze een goed gevuld gevoel toebrengt in de huiskamer.

  Vloerkleden paars 
 • Vanaf 35,-

  Rode kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Rood, de kleur van passie en nog veel meer. Hoewel men ook kan denken dat dit voornamelijk een negative indruk geeft, het is en blijft een vloerkleed dat zich makkelijk laat combineren met vele meubelstukken en materialen. Een extra voordeel is dat 'op het rood staan' een stuk aangenamer is dan er in.

  Vloerkleden rood 
 • Vanaf 35,-

  Roze kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Roze, eigenlijk een rood met een mindere intensiteit. Veel toegepast bij jongere kinderen, hoofdzakelijk meisjes. Maar in het huidige interieur is het heel gewoon geworden, een frisse vrolijke kleur voor alle leeftijden en woonbehoeften. Als vloerkleed is het een tint dat zacht licht uitstraalt samenhangend met een hedendaagse moderne kijk op wonen.

  Vloerkleden roze 
 • Vanaf 35,-

  Witte kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Wit, de te verkrijgen sfeer zal voelen als reinheid en zuiverheid. Minstens zo belangrijk is dat de ruimtelijke oppervlakte groter lijkt door diepte. Ook wit kent vele tintent, als sneeuwwit, ivoor en grijswit. Deze gebroken soorten zijn allemaal familie, de helderheid is een belangrijk punt om bij de woonmeubels te laten voegen.

  Vloerkleden wit 
 • Vanaf 35,-

  Zwarte kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Zwart, de enige uit alle opties die eigenlijk geen kleur is. Het is het donkerste waar je voor kan kiezen. Het is een vrij moeilijke om samen te laten werken bij andere meubels, een heuse woonstylist in jou zal de spijker op de kop slaan en met dit kleed een groot succes behalen.

  Vloerkleden zwart 
 • Vanaf 35.95

  Effen kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Geheel egaal zonder andere kleuren en materialen. Dikwijls wordt gezegd: minder is meer en in veel huishoudens kan dit zonder probleem worden toegepast. Door de enkelvoud is harmonie in huis zo gecreeerd. Kies uit volmaakte grondstoffen als ondergrond in het gewenste verblijf.


  Vloerkleden effen 
 • Vanaf 40.45

  Hoogpolige kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Een dik vloerkleed ook wel hoogpolig genoemd. Dit soort is bij uitstek geschikt in slaapkamers en woonkamers. Warmer en zachter om over te lopen, hoofdzakelijk zijn de kinderen en ouderen die hier het meest van profiteren.


  Vloerkleden hoogpolig 
 • Laagpolige vloerkleden
  Vanaf 31.45

  Laagpolige kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Een dun vloerkleed ook wel laagpolig genoemd. In de eetkamer waar vaak met stoelen wordt geschoven is een goede plek. Het kleed is gemakkelijker en sneller te stofzuigen dan de dikke variant. Een gezin zonder heel jonge en oude mensen heeft de meeste baat bij een laagpolig vloerkleed.


  Vloerkleden laagpolig 
 • Vanaf 31.45

  Moderne kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Een heel breed assortiment door keuze van het moderne vloerkleed. Bij het aanzien van de spelingen tussen kleur en vormen, de compositie die nog nooit eerder is vertoond kunnen we spreken over iets hedendaags. Vaker wordt er gekozen voor modern, dit komt hoofdzakelijk door de geheel eigen kijk op wonen.


  Vloerkleden modern
 • Vanaf 31.45

  Oosterse kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Een Oosters tapijt, handgemaakt en vervaardigd uit hoogwaardige natuur producten als wol, zijde en katoen. Het vaakst wordt er hier voor wol gekozen en dan specifiek voor schapenwol. Echter zijn andere keuzes als wol van geiten en kamelen gewoon verkrijgbaar. Een Perzisch tapijt, tevens puur vakwerk van een oer oude vaardigheid waarmee nog altijd weefgetouwen wordt gebruikt is niet langer exclusief uit Perzie maar wordt met dezelfde behendigheid nagemaakt in andere landen als India en Iran. Met de aanschaf van een Oosters vloerkleed help je vele gezinnen met een zwaar bestaan, en je krijgt er werkelijk iets unieks voor terug.


  Vloerkleden oosters
 • Vanaf 31.45

  Retro kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Het retro vloerkleed neemt je terug naar bijvoorbeelde de jaren 60 of 70. Een iconische tijd van toen herbeleven? Door vormen en kleuren die toen helemaal 'hip' waren komt die sfeer weer terug. Mensen hebben vaak mooie herinneringen vanwege het vinden van hun grootste liefde of muziek waarbij je jezelf kon vinden. Het karpet geeft je al dat terug, en nog veel meer.


  Vloerkleden retro 
 • Vanaf 39.95

  Vintage kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Vintage in vloerkleden is nieuw. Vaker komt ment vintage tegen in kleding, auto's en tegenwoordig ook in woonaccessoires. Geen nood, de tapijten die wij aanbieden zijn niet tweedehands of gebruikt, ze zijn vintage gemaakt zodat ook deze smaak in woonstijl niet ontbreekt.


  Vloerkleden vintage 
 • Vanaf 39.95

  Wollen kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Wol van het schaap, geit of kameel. Hier in Nederland wordt er het meest gekozen voor schapenwollen vloerkleden, ook het schapenvacht wordt graag als bodembedekker op meerdere ruimten in huis gebruikt. Een goede eigenschap is de sterkte en duurzaamheid. De densiteit zorgt voor een slijtvaste oppervlakte. Plus natuurproducten hebben nog vele andere eigenschappen die positief zullen bevallen. Een tip van ons is het merk Artwork, welke alle wollen vloerkleden van zeer hoge kwaliteit zijn.


  Vloerkleden wol 
 • Vanaf 59.00

  Hennep kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Een kleed bestaande uit hennepvezels is sterk, natuurgetrouw, duurzaam en mooi. Misschien denk je niet snel aan dit materiaalsoort voor een vloerkleed in de woonkamer, maar in de hal bij binnenkomst is het meer dan geschikt, hier kom je ze doorgaans ook vaak tegen. Door de vezel en het productieproces is het eindproduct niet altijd recht toe recht aan. Sterker nog, meerdere vormen als rond en met motief zijn verkrijgbaar.


  Vloerkleden hennep
 • Vanaf 37.99

  Jute kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Het jute materiaal is afkomstig van een plant. Deze groeit hoofdzakelijk in de landen India, China en Bangladesh. Deze plantaardige vezel voelt vrij zacht aan terwijl de stevigheid optimaal is om in een vloerkleed te worden gebruikt.


  Vloerkleden jute
 • Vanaf 24.99

  Katoenen kleden

  Verzendkosten: €0.00

  De katoenplant groeit in tropisch warme landen. Het is een eerlijk product geworden waardoor iedereen een eerlijke prijs betaald. En dit voor een van de zachtste natuurlijke materialen. Katoen is welkom in veel soorten textiel, het isoleert goed. Eigenschappen die op een koude vloer goed van pas komen.


  Vloerkleden katoen
 • Vanaf 23.96

  Kunststoffen kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Het vloerkleed van kunststof. Wat een oplossing om in de badkamer te leggen, het mag nat worden en is zo weer schoon en droog. Ook de hal nabij de voordeur is een goede plek voor dit materiaal. Even een dwijl eroverheen mochten er voetsporen op zijn achtergelaten. Hygiene is een pré? Dan is plastic fantastic.


  Vloerkleden kunststof
 • Vanaf 24.95

  Leren kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Een vloerkleed van leer. Een geweldig natuurproduct dat onbeperkt lang meegaat zonder slijtage (met normaal gebruik). Het leer is afkomstig van dieren zoals koeien, varkens en hert. Op een lederen vloerkleed lopen geeft een speciale ervaring. Het voelt iets harder en met regelmaat gladder, maar nooit zo glad dat je zou kunnen uitglijden. Het leer is ruwer gemaakt dan in kleding zoals een leren jas.


  Vloerkleden leder
 • Vanaf 24.95

  Stoffen kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Om gewoon even rond te snuffelen en diverse vloerkleden te zien. Sta je helemaal open voor alle suggesties op de vloer? Voor leuke modellen in diverse afmetingen van gewaardeerde merken ter inspiratie en aanschaf. Kijk ook eens bij Bloomingville voor de ronde en anders gevormde karpetten.


  Vloerkleden stoffen
 • Vanaf 207.00

  Viscose kleden

  Verzendkosten: €0.00

  Het viscose vloerkleed. Een uniek product welke een materiaal heeft dat uit de natuur komt. Echter is dit bewerkt waardoor er een glimmende laag verschijnt. Het gaat hier om een hoge luxe dat ook terug te vinden is in de prijs. Wil je echt iets dat je niet snel tegenkomt bij een ander op de vloer? Met recht exclusief genoeg om jouw woonstijl naar de volgende level te brengen.


  Vloerkleden viscose
 • Merk kleden


  Het beste aanbod in merk. Ga je niet voor het eerste de beste carpet dat een mooi kleurtje heeft? De meest gewenste fabrikanten die op 1 pagina te vinden zijn willen graag jouw aandacht.


  Merken 
 • Up to Date vloerkleden assortiment


  Mocht je nog niet zeker zijn waar je naar zoekt. In dat geval bekijk je zoveel mogelijk verschillende vloerkleden om inspiratie op te doen. Iets gevonden wat je graag wilt kopen? Dit assortiment is uitgerust met de meest nieuwe en gangbare modellen. Elke dag wordt hier een nieuwe update gegeven zodat jij de eerste bent die het weet.


  Vloerbedekking

vloerkleed kopen

Na een groot aantal soorten karpetten gezien te hebben, waaronder het merk Bonaparte, bieden we je vanaf hier de gelegenheid om te zien wat je mooi vindt. Een vloerkleed kopen doe je in eerste instantie op het oog, de kleur en eventueel het patroon wat je aanspreekt, of de stijl die je zoekt omdat het passend bij het huidige interieur is. Het materiaal kan ook een keuze zijn zoals de polige en wol. Surf lekker op je gemak door de vele tapijten om de inspiratie te vergroten. En mocht je dan nog niet helemaal weten wat je wilt, hebben wij nog de slaapkamer vloerkleden voor je.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • ...
 • 180
 • 181
 • Volgende